Kako smo i najavili, u našem Tinelu održano je još jedno predavanje o roditeljstvu i odnosu roditelj-dijete! O temi: „Samopromatranje/samosvijest roditelja-uvjet za dobar odnos s djetetom“, govorila je Blaženka Klarić, mag.act soc, univ.spec. mediat. iz Obiteljskog centra u Splitu.

Predavanje je bilo namijenjeno svima u roditeljskoj ulozi – roditeljima, posvojiteljima i udomiteljima, koji su sa zanimanjem slušali i dijelili svoja razmišljanja i iskustva.

A ono što nam je važno naglasiti – i tijekom prošlog i tijekom ovog predavanja, istovremeno je organizirana briga o djeci, za one roditelje (udomitelje, posvojitelje) koji ih nisu imali kome povjeriti na čuvanje, a željeli su slušati predavanje. Djeca su vrijeme provela u igri s našim volonterkama, kojima od srca zahvaljujemo! 😍

Sve aktivnosti omogućene su kroz našu novu uslugu “Tinel 2”, a u sklopu projekta “IMPULS – Jačanje kapaciteta OCD-ova za pružanje i razvoj novih socijalnih usluga”, šifra projekta: UP.04.2.1.11.0138, sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH.