Dana 29.12.2022.g. u našem Tinelu održan je 150. susret udomljene djece i njihovih roditelja, baka, djedova, teta… Zajedničko vrijeme provedeno je u igri, crtanju, čitanju priča, razgovoru… slavili su se i rođendani…!!

A da bi razumjeli koliko nam je ovaj broj važan, reći ćemo vam da je ovoliko susreta planirano do kraja lipnja 2023.g., a već smo ga dostigli!

Može se reći da smo počeli i prije nego je to bilo moguće – u praznom prostoru, s doniranom prostirkom za bebe (hvala Sunny Bee!😍) i igračkama koje smo prikupili od dragih ljudi. Hvala našim dragim udomiteljima i roditeljima, koji se nisu obeshrabrili i vjerovali su nam na riječ kad smo govorili da neće uvijek biti tako!❤️ Hvala svima koji su nastavili donirati igračke i slikovnice, pa se djeca mogu radovati „svojim starim“ igračkama, ali oduševiti i ponekom novom. A evo, nova godina je već počela, a u njoj i neki novi susreti…. Nastavljamo s istim žarom!

Tinel je usluga koja se provodi u sklopu projekta “IMPULS – Jačanje kapaciteta OCD-ova za pružanje i razvoj novih socijalnih usluga”, šifra projekta: UP.04.2.1.11.0138, sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade RH.